В понеделник вечерта от 22:25 е получен сигнал за простреляни след

...
В понеделник вечерта от 22:25 е получен сигнал за простреляни след
Коментари Харесай

Престрелка на бензиностанция в София с тежко ранен

В понеделник вечерта от 22:25 е получен сигнал за простреляни след случай на бензиностанция на Околовръстното шосе на София нощес. Един човек е  прострелян в краката и е в тежко положение, настанен в болница, написа bTV. Има и втори ранен мъж, който е на 26 година и е ранен в бедрото.

Първият мъж е опериран, контактен и разпитан. Настанен е във ВМА. Вторият е с огнестрелна разкъсна рана и не е приет в болница.

Според медията единият автомобил е на футболиста на ЦСКА Георги Йомов, само че в него са се  возили брат му и татко му.

" Във връзка с появилите се в избрани медии изказвания, че футболистът на ЦСКА Георги Йомов е арестуван от полицията, откакто довечера е бил забъркан в престрелка на " Околовръстното шосе " в София бихме желали да Ви осведомяваме, че пред управлението на клуба националът показа следното: " Вкъщи съм, жив и здрав. Нямам нищо общо със случилото се. Дадох колата на брат си ", информираха от футболния клуб.

Полицията продължава да търси стрелялите по мъжете. Претърсени са няколко адреса, конфискувани са записи от камери. От Министерство на вътрешните работи са потвърдили  пред " Хоризонт ", че по случая има арестуван.

По информация на близки до следствието полицията в София търси бащата и брата на футболиста, написа " СЕГА ". 
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР